Lördag eftermiddag 

 


Sedan jag hade vinkat hejdå till mamma i morse, kröp jag i säng för att sova. Sedan väcktes jag tre gånger, två gånger av Belle och en gång av Philemon... så i slutänden fick jag ihop fem timmars sömn och är nu väldigt, väldig trött. Mamma kom hem från dialys för någon timme sedan och fikade med mig innan hon gick och la sig... och först tänkte jag att jag också skulle ta en siesta, men sedan insåg jag att det är klokare att jag håller mig uppe nu och istället gör tidig kväll sedan. Chansen är större att jag sover gott hela natten då, och vaknar någorlunda pigg inför morgondagens vedermödor - ordinarie årsmöte i föreningen, det möte då det skall beslutas om vi i gamla styrelsen kan beviljas ansvarsfrihet, och innan dess ett informellt lunchmöte med interimstyrelsen (som på årsmötet skall ersättas av en ordinarie styrelse för det kommande året) och Terese Askerstedt, som är vice ordförande i Djurskyddet Sveriges förbundsstyrelse och som har lovat agera ordförande under vårt årsmöte (Carl Dickfelt, som hjälpte oss på det extra årsmötet vi  höll för en månad sedan, skall agera ordförande på en annan djurskyddsförenings årsmöte).

Vädret har varit fantastiskt idag - varmt och soligt. Belle och jag tog en skön promenad, och sedan besökte jag ICA i Gullspång för att handla sådant jag inte fick tag i igår. Nu är det bara fyra saker kvar att köpa, och dem tänkte jag ordna i morgon efter årsmötet... och sedan har vi matvaror så att vi klarar oss i minst tre veckor, inte minst påskhelgen. Känns bra!

Innan jag kan koppla av kommer så nästa punkt på agendan... att sätta mig med mamma och betala så många räkningar som möjligt, inklusive min skuldsanering. Efter det skall jag försöka undvika att tänka på pengar, och istället ägna mig åt mitt dagliga "jobb": att diska, tvätta, laga bra mat åt min familj, hålla huset varmt och i övrigt fortsätta virkandet. Vill börja lägga ut collagebilder med varje enskild grytlapp numrerad så att intressenter kan berätta vilka fyra de vill skall ingå i ett paket för 100 kronor... om jag inte gör egna paket, förstås, med fyra i varje. Skall grunna lite grand på vilken metod som fungerar bäst...

I natt drömde jag att jag gifte mig! Det var en riktigt trevlig kille, med en lika trevlig familj... *skrattar*