Söndag kväll

Idag har jag inte gjort någonting vettigt, tror jag... halva dagen har Belle och jag gonat oss i trädgården och den andra halvan besökte jag mamma och satt tillsammans med henne och de övriga patienterna (en liten grupp roliga gamla damer) i Björkskärs härliga pergola, drack iskall saft och bara pratade om allt och ingenting. Mamma hade rejält ont i fötterna, som var väldigt svullna... det märks att fisteln i hennes vänsterarm inte fungerar optimalt, för de får inte ur henne all vätska. Undra på att de vill operera en ny i högerarmen! Och jag hoppas att hon får den gjord före sommaren, för under sommarmånaderna brukar de inte vilja hålla på med planerade operationer utan bara de akuta (kirurger behöver ju också ha semester). 

 

Så här fint är det på Björkskärs uteplats 
(mamma är den som sitter i rullstolen)

 

Mamma har så ont i sina fötter, stackaren...  :-( 

 

Mammas rum (nu ser hon gladare ut) - och det
är mina fossingar ni ser till vänster i bild, hihi!


När solen och värmen blev för mycket, åtminstone för mig (då var det 23 grader i skuggan), tog vi oss in till mammas rum och satte oss att fika och prata. Personalen hade bakat och bjöd på kanelbullar till det goda kaffet - mmm! De skall visst ordna en utflykt till Kinnekulle i morgon och ha matsäck med till både sig själva och patienterna... tyvärr kan inte mamma följa med, eftersom hon sitter i rullstol och dessutom skall träffa sin kurator mitt på dagen, så för hennes del har de ordnat så att hon får vara på "dagis" istället. Vilket jag tror passar henne perfekt! Hon orkar inte så mycket längre och vill helst sitta still...

Vid middagsdags (eller kvällsvard, som det heter här - middag är vad stockholmare kallar lunch) åkte jag hem och lagade mat åt mig själv, och sedan har jag suttit och virkat medan jag slötittat på TV. Skall göra ett ryck och packa ner våra DVD- och videofilmer i en stor kartong så att jag kan ta ner den bokhylla där de står nu och därmed göra plats för soffan... men i övrigt tänker jag faktiskt bara ta det lugnt, för jag är väldigt trött. Antar att det beror på att jag äntligen kan slappna av?

Idag kommer jag inte in  på FB, men det gör ingenting.