Sen söndagskväll 


Jahaja, då har man gått och blivit förkyld igen *suckar djupt*. Som om det inte räckte med att jag är trött och har omväxlande huvudvärk eller migrän oftare än vanligt... men jag skall inte klaga, för det finns betydligt värre saker att drabbas av. Det mesta fungerar ändå rätt bra, och det vill jag vara tacksam för!

Mamma mådde betydligt bättre idag, satt i matsalen och åt lunch när jag kom och ville absolut kröna det hela med ett gott fika direkt efter. Så det passade ju bra att jag hade med mig en påse bullar som Daniel och Alexandra hade bakat! Vi ordnade också så att mamma kan använda sin nya telefon, dels med hjälp av hörlurar hon fått låna av Maria och dels med högtalare i telefonen - fast personalen undrade nog vad vi höll på med, när jag stod ute i korridoren och talade i telefon med mamma som satt i matsalen precis intill *skrattar*. Nåväl, när allt fungerade som vi ville, la vi undan telefonerna och tog en promenad inomhus i de långa korridorerna på sjukhuset... vi har en "slinga" vi går, där de olika sjukhusdelarna hänger ihop via korridorer, och på vägen passerar man olika mottagningar m.m. som vi pratar om när vi ser dem. Idag skojade vi om att vi först skulle besöka badavdelningen och skrubba oss ordentligt rena, varefter vi skulle titta in på operationsavdelningen och fråga om vi fick titta på under någon av deras operationer... för er som blir alldeles förskräckta nu, understryker jag att det som sagt bara var ett skämt. Vi är lite morbida i vår familj, troligen för att vi gått igenom så mycket jobbigt och behöver balansera upp det med skratt. Vilket må vara oss förlåtet! Hur som helst, när vi kom tillbaka till njuravdelningen var det precis lagom för mamma att lägga sig att vila en timme innan kvällsvarden skulle serveras... så jag kramade om henne och sa hej då, och sedan åkte jag hem hit till den stora lyxen att kunna sätta mig till dukat bord hemma hos Alexandra och Daniel, där Belle vistats medan jag var i Skövde. Som vanligt var maten mycket god! Liksom fikat efteråt.

Jag tror att klockan var närmare 20 när jag äntligen slet mig från sällskapet och tog Belle med mig hem för att ge djuren sin kvällsvard. Efter det fixade jag te och satte mig att spela ett datorspel jag hade laddat ner från "min" spelsajt  Big Fish Games (där jag varit medlem i ganska många år nu) igår kväll... jag behövde den avkopplingen, något som avskärmade mig från jobbiga tankar m.m. en stund. Eftersom de där spelen tar flera timmar att spela till slut, blir jag förstås inte klar i kväll... men det gör ingenting, jag spelar klart en annan kväll. 

Nu är det tedags igen, och sedan tänker jag gå och lägga mig.