Efter att ha laddat i flera dagar, tog jag idag itu med flera saker som känts väldigt svåra för mig.

 För det första har jag äntligen städat av köksbordet, som jag undvikt en tid därför att någon av katterna hade vält ut en av de burkar med använd rapsolja som jag hade tänkt köra till Odenslund (i den här kommunen återvinns praktiskt taget allt och jag häller aldrig ut olja i avloppet utan samlar den i glasburkar som jag försluter och lämnar till återvinning) men inte hann få iväg... och åsynen av papper, disk, pennor, kattleksaker m.m. indränkt i olja fick mig att tappa sugen totalt. Nu är allt uppstädat, vaxduken ligger i tvättmaskinen och köket ser fint ut igen... puh! 

För det andra håller jag just på att laga den där blomkålsrätten som gjorde mig så förtvivlad för ett par veckor sedan, därför att jag hittade insekter i den. Upplevelsen höll på att ta död på min lust att laga mat överhuvudtaget, och det tog flera dagar innan jag ens började gilla matlagning igen... men då tog jag genast beslutet att jag måste laga den där rätten igen för att komma över det som hänt. Och idag var det dags - och faktum är att det ser riktigt gott ut!

Som en liten bieffekt har jag fått ut lite gammal elektronik i garaget i väntan på vidare färd till Odenslund. Samt slängt lite annat på vägen. 

Skrivet lite senare:

Nu har jag gjort ren CPAP-tanken och masken, också!  (y)