Fredagskväll Igår slog det om och blev riktigt varmt igen, så idag har Robin, Belle och jag suttit en del på uteplatsen. Egentligen skulle jag ha varit med Daniel och Alex och plockat kantareller, men dels hade jag alldeles för ont i huvudet (kanske är det åska på gång?) och dels berättade Daniel att han hade över huvudet mycket att stå i... ja, jag har märkt att han varit stressad och trött på sistone, trots att han har semester, så vi beslöt att ta det där med svampplockandet när jag kommer hem från min resa i stället. Alex blev förstås besviken, och ännu mer när jag nu i kväll sa att jag inte kan skjutsa dem ner till Skagern för att fiska därför att jag måste komma tidigt i säng... då hade jag precis kommit ur duschen, dessutom, och var alldeles blöt i håret. Det är aldrig roligt att göra någon besviken, särskilt inte Alex som har så svårt med ändrade planer... men vad gör jag, när saker och ting utvecklar sig åt ett helt annat håll än man tänkt? Och mitt huvud rår jag ännu mindre på... migränen och de många huvudvärksattackerna styr hela min tillvaro, och det finns ingenting vare sig jag eller Alex kan göra något åt det. 

Yes box, det är sant - jag skall faktiskt på en alldeles egen semester - den första på fyra-fem år! Michelle, den raringen, har lovat att Belle, Robin och jag får bo hos henne ett tag... och dessutom står hon för både bensinen och mat m.m.! Så nu i kväll packar vi... jag får visserligen hela tiden packa ur Belle, som fått för sig att hon inte vill resa på det vanliga sättet utan i resväskan - hihi! Frågan är sedan vad Robin tycker, när han inser att han skall resa i bil, instängd i sin transportkorg! *skrattar* Jag har tänkt ta med mig lite olika CD-skivor att spela i bilen, ifall han skriker och Belle ylar hela vägen till Västerås... musik brukar nämligen lugna dem (och mig).

Skall bli sååååå skönt att få var hos Michelle ett tag! Jag tror att djuren mår bra av det också... vi behöver lite luftombyte, och något annat att tänka på som omväxling till vardagens små irritationsmoment här hemma. Ibland behöver jag slippa på allt som surrar i skallen annars, du vet, allt det där man måste tänka på varje dag - disk, tvätt, städning, det sociala samarbetet med vänner o.s.v. I Västerås får jag lite distans till saker och ting, lite andrum s.a.s.

Men oj, så mycket det är att komma ihåg när man packar! Kläderna är det minsta problemet, men medicinerna, insulinet, blodsockermätaren, protokollet över mina värden... CPAP:en, paddan, laptopen, alla laddsladdar, böcker, papper och pennor, kuvert m.m. Puh! En liten kasse garner, trots att jag inte ens vet om jag kommer att syssla med virkningen... nessesären med hygienartiklarna och sådant jag kan behöva extra (som pincett, fästingplockare, Plackers o.s.v.)... tur att jag gjorde en lista, så att jag inte glömmer något viktigt. Sist, men inte minst, skall Robins sandlåda och sand med, samt hans mat (blöt och torr)... hundmaten behöver jag inte tänka på, för det har Michelle massor av, tack och lov. Snart får jag skriva upp mig själv på listan också, så att jag verkligen kommer iväg...