Tisdag, sen kväll 

Nu ger jag upp i ett par dagar... städningen får vänta, trots att behovet är skriande. Jag hade tänkt bjuda hit Alex och Daniel på en god höstgryta med kotlettkött, rotfrukter och annat gott, men eftersom jag inte verkar klara av att vare sig dammsuga eller svabba golven och inte heller har fått bort högarna av papper i köket, blir jag tvungen att vänta till orken infinner sig. 

Lite bidrog det förstås till att jag i natt fick ett rejält migränanfall, som visserligen har lugnat ner sig lite nu i kväll men som fortfarande skär igenom och plågar min stackars hjärna. Det fascinerar mig att man kan ha ont i hjärnan, eftersom där inte finns några känselceller... det är nog mycket vi fortfarande inte vet om det vi har i huvudet. Men visst är det fascinerande att man använder sin hjärna för att fundera över sin hjärna?!? Det måste vara det enda organet i världen som reflekterar över sig självt.

Nu har jag hur som helst varit uppe ett par timmar, tagit hand om djuren och ätit en god middag... så nu skall jag krypa tillbaka ner i sängvärmen.

Å, har jag berättat att mitt ordinarie FB-konto plötsligt har börjat fungera igen, som om ingenting har hänt?!? Just som jag började vänja mig vid det andra kontot jag skapade. Och än är jag nog inte redo att byta tillbaka, för på mitt vanliga konto har jag över trehundra kontakter medan det nya bara kan ses av cirka 50 personer... så jag känner mig lite tryggare där. Borde förstås rensa vänlistan i det vanliga kontot, men det tar verkligen emot att blockera människor som anser sig vara mina vänner. Och vilka vill jag behålla i listan? Det får också vänta ett tag... nu är det nattisdags för den här arma skallen.