Får man säga så? *skrattar* Hur som helst kom mamma hem från dagvården och var på mycket gott humör, sa att hon haft väldigt trevligt och att hon definitivt vill fortsätta gå dit. Själv har jag tittat in i deras lokaler flera gånger tidigare och tycker att det ser både mysigt och välkomnande ut... och dessutom är de ju inte bara där; ibland sitter de i solrummet och gonar sig, ibland fikar de i vinterträdgården, ibland gör de utflykter med buss... jag tror att detta kommer att passa mamma perfekt och ge henne nya vänner att umgås med. Låter jag som en hönsmamma nu?  ;-) 

För mig har dagen inte varit lika "produktiv", eftersom jag inte mått bra. Dock piggade jag på mig lite under eftermiddagen, så jag har fått lite disk och lite tvätt gjord i alla fall. Samt lagat en inspirerad middag - nötfärsbiff med kokt potatis, löksås och blancherade morötter. Mycket gott, om jag får säga det själv!

Dessutom fick jag mig ett gott skratt när jag var inne på FB (idag släppte de faktiskt in mig). En dam jag absolut inte kände igen ville bli vän med mig, och eftersom jag tänkte att hon kanske sett mig på den internationella iggy-listan godkände jag förfrågan. Några minuter senare kom ett meddelande från mig med orden: "Fick du mitt meddelande om de goda nyheterna?" (på engelska, förstås). Jag svarade nej, jag hade inte fått något och jag visste inte med mig att jag känner henne... och medan jag väntade på hennes svar gick jag in på hennes logg och fann en varning om att hennes identitet blivit kapad av någon/några som försökte låna pengar av folk. Nu visste jag att den jag chattade med var en bedragare... så jag roade mig med att spela med i spelet en liten stund (personen - som påstod att vi båda stod på listan över mottagare av en större summa pengar från FN:s fond för behövande - var förtvivlad över att pengarna inte hade betalats ut till henne än och "hon" behövde slantarna till en stor läkarräkning i USA så nu hörde "hon" av sig för att be mig om hjälp), till vi kom så långt i konversationen som till frågan om pengar, då jag drämde till med att jag är jurist och känner väl till hur människor får sina identiteter kapade av bluffmakare, så jag har som princip att aldrig inlåter mig i pengafrågor på nätet. Varpå jag önskade personen ifråga en trevlig dag... och av någon anledning (observera ironin!) hörde denne aldrig av sig igen.