Måndagskväll 


Idag är det betydligt lugnare i huvudkontoret (jag har "bara" migrän i halva huvudet, främst bakom vänster ögonhåla, just nu) och jag har kunnat besöka biblioteket, ICA och Apoteket (där jag hämtade ut insomningstabletter - Zopiklon 5 mg) samt ta Belle på en extra lång promenad för att gottgöra de senaste dagarnas korta vändor runt kvarteret. Det kändes bra att få sträcka på sig, andas frisk och fuktig luft (dimman låg tät) och egentligen inte tänka på någonting särskilt... bara vara. 

Väl hemma igen bjöd jag över Alexandra och Daniel på fika, och det var mysigt. Efter det åt vi middag innan jag tog itu med städningen här hemma - fast jag får nog fortsätta i morgon, för så här dags vill jag inte dra igång dammsugaren, och först när den är klar kan jag svabba golven. 

Papperna från banken kom inte, men jag hoppas att de gör det i morgon så att jag kan lämna in ansökan med bilagor till soc. 

Vad som däremot kom med posten var ett julbrev från våra släktingar i Australien, och nu måste jag skriva tillbaka och berätta att mamma har gått bort. Det känns tungt... liksom det kändes tungt att behöva be bibliotekspersonalen radera mammas bibliotekskort. De håller på att byta system och alla låntagare skall få nya kort, så det går inte bara att låta saken bero. Men det kändes som att sudda ut mammas existens lite grand... 

Skall lägga mig tidigt i kväll och prova en sådan där Zopiklon-tablett för att se hur jag reagerar på den. Det vore bra om jag kunde komma upp i vettig tid i morgon, så att jag blir klar med städningen utan att stressa.